keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Sain siivet ja lämmön


Sain ihanaa postia Satulta. Kiitos vielä kerran, arvostan! Villasukkia on näillä keleillä kaivattu (kun pitää jalat maassa, ne kannattaa pitää lämpiminä), kauniit värit hienosti aseteltuna, tuota mietin kauan, kuvaa jotakin hyvin olennaista, täsmälleen oikea koko! Satun valokuvaama Siivet-kortti on toiminut kirjanmerkkinä (se on asunut Markku Pääskysen Sielut-romaanin maisemassa, sinne se sopi tavattoman hyvin, seuraavaksi sujautan kortin Selja Ahavan Taivaalta tippuvat asiat -romaanin väliin) ja olen kuljettanut sitä mukanani huoneesta toiseen, istahtanut katselemaan, ihailemaan. Oi noita värejä, ovea, ikkunaa, seinää, rakennusta, kulumaa, heijastusta, siipiä, oivaltavaa silmää! Nyt Siivet pitävät pystyssä lautaspinoa, huomenna alkaa arki ja kaikenlaista tukea kaivataan varmasti, myös lennokkuutta ja liitelyä. Sitä ennen valoisaa loppiaista, pysykää lämpiminä!

8 kommenttia:

 1. Kauniit villasukat ja kortti, ihan satumaiset. Minustakin on kiva poimia esiin kortteja, vaihtaa niitä kirjanmerkeiksi ja viipyä jossain kuvassa pitkäänkin. Harmitti vietävästi, kun syksyllä palautin kirjaston kirjan mukana yhden mahtavan kortin kirjastoon. Onkohan niillä siellä joku paikka, mihin keräävät kaikki kirjojen väliin jääneet kirjanmerkit?
  Suloista, kaunista ja onnellista alkanutta vuotta sinulle! Vieläkin muistelen lämmöllä sitä lyhyttä kohtaamistamme kirjakaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ja samanlaisia toivotuksia sinulle. <3 Oli kiva tavata, tosiaan, niin kaunis miljöökin.

   Hei, muistelen että Aamulehdessä olisi ollut joskus juttu kirjastokirjojen väliin unohtuneista kirjanmerkeistä, korteista ym. Taisi olla voileipäkin jonkin kirjan välissä! Muistelen, että noista (ei ruokatarvikkeista) olisi koottu näyttely jonkin kirjaston näyttelytilaan. Eli kehottaisin kirjastoon kyselemään, saattaa korttisi hyvinkin löytyä.

   Poista
  2. Jännittävä näyttelyn aihe. Totta, voisin kysellä, mutta ehken sitten kuitenkaan. Toivon, että se on jatkanut matkaa jonkun mielenkiintoisen ihmisen luo...tässähän olisi ihan ainekset vaikka tarinaan :)

   Poista
  3. Juu, ihan vanhan sanonnan mukaan: "Aikansa kutakin." Korttisi voi tosiaan olla nyt ilahduttamassa aarteena jotakuta toista.

   Poista
 2. Oi, minäkin olen saanut Satulta villasukat postitse, viime keväänä. Oi me onnekkaat!

  Huikea tuo "Siivet"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onnea on tällainen! Sain äidin tekemät lapaset, kummityttö on kutonut pitkän villakaulahuivin ja Satulta saapuivat nuo sukat. Aika onnekasta, kyllä, lämpöä antavat ihmiset. <3 Ja ihan oikea posti! Haluaisin topakoitua lähettämään enemmän postia.

   Siivet on minun silmiini täydellinen valokuva. Ajattelin hankkia sille kehykset, tosin mietin, vangiksenko sen silloin. Olisiko sama kuin että panisi linnun häkkiin?

   Poista
 3. Voi että, ihana sinä :) Ja kiitos itsellesi :) Hienoa, että koko oli oikea, näin kuvittelinkin!

  Jännä efekti tulee tossa ekassa kuvassa kortista ja lautaspinosta, en ekana ollenkaan tajunnut, mitä siinä tapahtuu! Voih, Siivet ovat siellä hyvässä huomassa, kiitos. Minä varasin heti tuon Sielut kirjastota.

  Hyvää, kaunista, liitävää arkea sinulle, kiitos kun olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu <3!

   Hyvä, että innostuit Sieluista. Se on hieno yhden päivän romaani, tykkäsin etenkin kielestä ja silti tuli välillä mieleen Karin Fossum, jonka dekkareista olen pitänyt (viime vuosien teoksia en ole tosin lukenut). Pääskysen tuotantoon ajattelin perehtyä paremmin, en ole häneltä muuta vielä lukenut.

   Poista