keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Vaaleanpunaisessa valossa


Maata sängyssä silmät suljettuina, tunnustella sormenpäillä miehen niskaa, leuasta parran orasta. Silmäluomien lävitse vaaleanpunainen valo, kevät.

8 kommenttia:

 1. Oijoi tuota tekstiä.

  Toivottavasti siellä kaikki hyvin ja elämä auvoisaa :). Harvemmin tulee kommentoitua tätä nykyä, mutta halusin lähettää tänään terveisiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä, Rooibos, kiva oli kuulla sinusta.

   Täällä läikehtii, kuten aina, auvoisista hetkistä on otettava kaksin käsin kiinni ja tuijotettava hetki silmiin, vaikka sitten silmät kiinni, jos liikaa häikäisevät pitkän kaamoksen jälkeen. Mutta ihan hyvin on, toivottavasti myös sinulla (käyn kurkkaamassa).

   Poista
  2. On paremmin, kiitos, elämään on tullut häikäisevä valo, joka ei pyyhi pimeää pois eikä tee sitä tekemättömäksi, mutta lämmittää ja antaa toivoa tosi paljon. Pidetään läikehtivistä hetkistä kiinni.

   Poista
  3. Voi, tuo oli lohdullinen tieto. :) Pidetään kiinni!

   Poista
 2. Tuli mieleen raparperijuoma, jota tein vuosia sitten ensimmäisistä raparperinvarsista. Se oli ihanaa, juuri tuollaista vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollapa jo raparperiaika (vaikka miellyttävää tämä siirtymävaihekin)! Löysin taannoin Ikeasta raparperimehutiivistettä, se oli kaamosajan lohtujuomaa, tuli kesä mieleen (ja raparperilimsa, joka sekoiteltiin raparperimehusta ja kivennäisvedestä).

   Poista
 3. :)

  Tämä aika on jo niiiin kaunista, niin pastellia ja kuulautta ja väkevyyttä, että sen puolesta ei ole enää kiire minnekään.

  Lempeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tultimme juuri pastellista auringonlaskusta, meren ääreltä, olen ihan päihtynyt päivästä! Tiedät, mitä tarkoitan! Toiv. tekin pääsitte saareen! Lempeitä, kiitos, sinne myös!

   Poista