torstai 5. maaliskuuta 2015

Näinä päivinäDialogia,

isoäidinneliöitä (isoäidiltä, jota ei koskaan ollut),
kahvila.

Kaksi syntymää (hymyileviä vauvoja),


kirjaidea (töitä on saatava tehdä limittäin, jotta on aina paikka, jonne voi paeta huonoa vaihetta),

koivunoksia,
kollegiaalisuutta,
korkkiruuvikiharat (arkena ilman mitään pakottavaa syytä), 

kuraa,
lapset,
lehtikaalia (lehtikaalisipsejä),
lyhytelokuvia.
"Matematiikka on onnistumissimulaattori."
Naurua,
novellihimo,
potemista.
Prinsessaleivokset (arkena ilman mitään syytä)(ja: leivoksen sisään piiloutunut sammakko, tomusokerilunta hartioillaan, se joka haluaa itse suudella prinsessaa, joka ei halua suudella sammakkoja).
Puupinoja,
sulavettä,
suutari,
syli,
syntymäpäivät (vietetyt ja viettämättömät, useita vuosikymmeniä).

Tapettia,

tilhiparvi,
tilliperunoita.
Toinenkin kahvila.
Toipilaisuutta,
treffit,
töitä,
tuulen lennättämä teltta (kuusi vuotta sitten pihaan lennähti prinsessateltta, isoveljet kertoivat sen lentäneen siskolle Ranskasta. Nyt koulun vieressä puun latvan oksanhaarassa oli nurinniskoin valovuosien takaa lennähtänyt teltta, joka aikansa harkittuaan putosi luistinradan reunaan. Teltassa asuu Pikku prinssi. Se nukkuu päivät ja lähtee öisin ketun kanssa luistelemaan.) ja
yksi pysäyttävä kuolema (eikö kuolema aina pysäytä?).

P.S. Blogger halusi runoilla ja teki luetteloon omin päin säkeistöt.

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tässä oli niin paljon kaikkea. Minäkin tarvitsen limittäin kirjoittamista, olisi ahdistavaa, jos työn alla olisi vain yksi juttu, joka sitten takkuaisi, eikä etenisi mihinkään. Ja juuri kävin minäkin Tallipihan kahvilassa, mahdottoman hyvää salaattia siellä. Noita lehtikaalisipsejä mun on pitänyt kokeilla montaa kertaa, nyt tuli taas himo niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli minulle nyt välttämätön listaus, terapeuttinen luettelo. Meillä sairastetaan kolmatta viikkoa (reilu vk/potilas) ja alan olla tosi väsynyt. Teki hyvää miettiä, mitä kaikkea muuta on ollut ja on kuin tuota tautivuodetta ja kasaantunutta vastuuta.

   Lehtikaalisipsit oli helppo tehdä, kannattaa kokeilla! Pelti kannattaa ahtaa aika täyteen, kutistuvat kuitenkin, samalla saa ison satsin.

   Poista