torstai 16. joulukuuta 2010

Onnellinen pieni joulujuhla


Tyttären joulujuhla koettu. Voi, kun oli kivaa. Heti kerrottiin, ettei ole ollut kenraaliharjoituksia ja tilakin on lapsille ihan outo. Tekniikka hiukan reistaili ja jotain unohtui, mutta oli iloa, yhteistä meininkiä ja leppoisuutta ilman minkään sortin suorittamista ja pingottamista. Joskus aiemmin kerroin kokonaisesta totisesta vuodesta, ryppyotsaisuudesta, tiukoista ilmeistä, kohtaamattomuudesta. Nyt ovat onneksi ihmiset toiset ja touhu sitä, mitä kuuluukin lasten kanssa olla. Niin pienestä on kiinni ilo. Ja kyllä: olen muistanut sanoa ääneen ja kiittää.

Huomenna tulee vieraita, juhlitaan nimipäiviä. Viikonloppuna länteen sukulaisvierailulle, vietämme etukäteisjoulua.

J.K. Kuvaan liittyen: Lempikirjailijani Göran Tunströmin kirjoja on suomennettu ihan liian vähän. Niin taitava kirjoittaja, syvällinen, leikkimielinen, taiturillinen kertoja. Tulee hiukan mieleen Lars Sund (Onnellinen pieni saari), kertojina yhtä huikeita, uskaltavat myös hullutella. Suosittelen!

6 kommenttia:

 1. Ihana juhla teillä! Koulun itsenäisyysjuhlassa sattui moka toisensa jälkeen... Koskaan ei ole ollut niin kivoja ja rentoja juhlia, sanon :-).

  Minen osaa laittaa blogiini tuollaista "oma blogiluettelo" listaa, jollainen siulla on tuossa sivussa. Ei sen pitäisi kai olla vaikeaa, mutta en löydä bloggerista ohjetta tälle. Osaatko avustaa?

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Juu, rennot juhlat ovat kivoja. Pienillä ei tarvi olla vielä suorituspaineita, mielellään ei isoillakaan. :)

  Osaat varmasti laittaa oman blogiluettelon. Kas näin: klikkaa "ulkoasu", sitten sivupalkista "lisää gadget", sieltä aukeaa uusi ikkuna jossa eri vaihtoehtoja, klikkaa "blogiluettelo" ja lisäilet sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! En vaan löytänyt tuota reittiä, miten sellainen laaditaan! Nyt minulla on vain tuo huonosti päivitetty linkkilista...

  VastaaPoista
 4. Laitoin sinulle suunnatun viestin oman blogin edellisen viestin viestiketjuun. Olisin laittanut ehkä sähköpostiin niin, että varmemmin tavoittaisin, mutta tiedotan tässä nyt näin :-).

  VastaaPoista
 5. Voi hurja, alan olla niin tottunut käymään täällä päivittäin, että olin melkein pettynyt kun ei ollutkaan tänään (perjantaina) postausta!

  Elämän pieniä takaiskuja :)

  Mukavaa viikonloppua Länteen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Lumikko. Kotona ollaan taas. :)

  VastaaPoista