perjantai 3. joulukuuta 2010

Hernekeittotreffit


Eilen oli hernekeittotreffit. Mies siirsi työkoneensa sivuun, katettiin kaksi lautasta, sytytettiin siniseen lasimaljaan kynttilä. Syötiin itsetehtyä hernekeittoa, toinen pani sekaan sinappia, toinen ei. Puhuttiin vähän, katseltiin lumista maisemaa.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta :) Haaveilen kyllä siitä, että sitä (miehen) työkonetta ei joka kerta tarvitsisi työntää sivuun. Mutta minkäs teet, kun keittiönpöytä on sen työpöytä.

  VastaaPoista
 2. :) Meillä on tuo episodi kerran viikossa, ihana kyllä on tehdä kaksin kotona töitä, eri kerroksissa olemme ja alakerrassa on treffit. Minäkin kirjoittaisin ruokapöydällä periaatteessa ihan mielelläni, olisi ikkuna vieressä ja kahvinkeitinkin likellä ja itse sopivassa asennossa muuhun tilaan nähden (en esim. tykkää istua selkäpäin avoimeen tilaan, kuten makuuhuoneen tila vaatii).

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta. Minä täällä tahollani tuumaan, josko sitä nettideittailua (hiukka nöyryyttävää) pitäisi ihan oikeasti kokeilla, ja josko se voisi joskus johtaa tuollaiseen hernekeittodeittailuun.

  Täällä Vuorovedessä on kaunista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Hilla, kun tulit kylään. (Katoin sinullekin lautasellisen hernekeittoa.) Kokeile ihmeessä nettitreffejä, ei ole yhtään nöyryyttävää. Tyttären kummitätikin löysi sieltä ihanan kihlatun itselleen. <3

  VastaaPoista