tiistai 21. elokuuta 2012

Joku on ensimmäinen lukija


Toinen kirjani, Vihkivedet, on tullut painosta. Jossakin se jo on, kustantamossa, varastohyllyillä, pahvilaatikoissa matkalla kirjakauppoihin ja kirjastoihin. Joku nostaa painavia laatikoita, toinen avaa, joku on tietämättään ensimmäinen lukija.

10 kommenttia:

 1. Kiehtova tuo ajatus, että joku on tietämättään ensimmäinen lukija. Olenkohan minä joskus ollut ensimmäinen lukija? (Tuskin kuitenkaan, luen aina "myöhässä" kaiken, nyt vasta Odelmaakin. Nyt tuntuu, että sen aika on.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin? Samaa mietin ja tuskin minäkään olen ollut eka (yksi vanha kirja minulla on, sellainen jonka sivut pitää avata veitsellä - juuri sen kappaleen ensimmäinen lukija olen).

   Minäkin luen uutuuskirjoja usein pitkällä viiveellä. Helpompikin toisaalta niin. Kirjastoista saa jonottamatta ja kirjakaupoissa voi olla jo alennettuna.

   Odelma voi hyvinkin olla juuri sinun oloisesi kirja. Käyköön hyvin.

   Poista
 2. Ihanaa, Katja :). Ja kansi on yhtä hieno kuin Odelmassakin. Taas yksi kirja ostoslistalle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rooibos. Anna Makkonen on taitava. Kansi oli minusta hätkähdyttävän osuva. Hankin nimittäin itselleni tuollaisen paidan kokoelmaa kirjoittaessani. Palelin hyisessä Ranskassa ja Pariisissa äkkiä piipahtaessamme näin aleikkunassa valkoisen paidan. Siitä tuli rakas unennäkö- ja kirjoitusvaate. Samanoloista ompelee tuossa kokoelmassani mies vaimolleen...

   Poista
 3. Voi miten ihanaa..ja todellakin kiehtovaa ajatella, kuka onkaan se ensimmäinen lukija. Kustantajan jälkeen siis. Minulla kirja ainakin on varauksessa kirjastossa ja taisin olla jonossa ihan ensimmäinen, joten kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukuiloja, Kirjailijatar. Täällä meillä naapurin 12v. poika, jonka kanssa juttelen usein kirjoittamisesta, tarttui ekana kirjaan. Olin aika otettu. :)

   Poista
 4. Luin Vihkivedet heti viime viikon lopulla kun sain sen käsiini. Ihana kirja, rakastin! <3 Kiitos! :)
  (Kirjoitin siitä vähän blogiinikin, jos haluat käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle arviosta, Sara, ilahdutti kovasti! Hienoa, että Vihkivedet on löytänyt jo lukijansa. Taisit tosiaan olla ihan ensimmäisten joukossa. :) Suloista syksyä, lukuiloja!

   Poista
 5. Hienoa, onneksi olkoon! Käyn heti lisäämässä lukulistalleni. On ihana tunne varmaan, kun kirja on maailmalla kohti lukijoitaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Marja Leena, ja syysterveisiä. ♥

  VastaaPoista