perjantai 23. tammikuuta 2015

Kello 16.21

Yhä valoisaa. Sataa tällaista lunta: ````````````

6 kommenttia:

 1. Kello 21.58. Sataa tällaista räntää * * * * * * * ** * ** * ** * * ** °°°°°°°° ° ° ° ° ° ° ° °° ° ° ° °° ° °

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihana kommentti! Täällä tällainen levollisuus nyt:

  VastaaPoista
 3. Ihana :D Mieletöntä, että valo lisääntyy, ihan elintärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisääntyvästä valosta juopuu. Ostin kirppikseltä tänään kauniin lasipullon, ajattelin alkaa pullottaa etenkin tuota sinistä hetkeä edeltävää kajoa. Alan valojuopotella heti, jos päivä uskaltaa heittäytyä harmaaksi. Tänään oli hiukan niitä elkeitä, valo ei suostu näillä leveysasteilla itsestäänselvyydeksi.

   Poista
 4. Ihana teksti. Täällä sataa tuota samanalaista räntää kuin Katin luona. Olisin niin onnellinen lumesta ja pakkasesta, vaikka kohta mieli kyllä kääntyy jo niin kevääseen, etten lunta enää huolikaan.

  Valojuopottelu on niin terveellistä ja tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että kevät istuu jo puiden latvoissa tai ainakin niissä kuhisee. Eilen katselimme koivuja, niistä varisi lintuja alas. Ihan mielettömän energinen meininki. Monen monta parvea. Olivat niin kaukana, ettemme tunnistaneet, keitä siipiveikkoja. Iloisilta kuitenkin vaikuttivat, se tunne tarttui. Sen aikaa tuota lunta saisi täällä olla, että ehtisi edes kerran luistelemaan ja hiihtämään (omaa saamattomuutta). Toivotaan sinne teillekin pakkasta ja lunta. Sinänsä lumeton talvikin voi olla kaunis, rännästä tosin on aika vaikea saada myönteisiä väristyksiä.

   Poista