keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pullo punaviiniä

Taisin jollekulle jo kertoakin, että kuopuksen kevätjuhlista kotiuduttuamme keittön pöydällä oli kaunis, avaamaton pullo punaviiniä. Mistä se oli siihen tullut? En tiedä. Enkä tiedä, uskaltaako sitä avata. Arvelen, että fiktiivisillä hahmoilla oli aikomus juoda lasilliset - sen he totisesti kärsivällisyydestään ansaitsisivat. Me mokomat tulimme kotiin liian aikaisin. Ensi kerralla jätän lapun pöydälle, kerron mistä löytävät pikareita.

4 kommenttia:

 1. Voisi kattaa lasit valmiiksi, ja miksei hieman huikopalaakin, etteivät penkoisi kaappeja sotkuisiksi :) Ja laitaa vielä lapulle oletetun kotiinsaapumisaika, niin ehtivät rauhassa olla ja nauttia keskenään.

  VastaaPoista
 2. Leena, hei. Sinulla on selvästi kokemusta näistä aktiivisista, mutta ilmeisen säikyistä hahmoista. :D Näin teen. Tekisi tosin mieli itsekin istua iltaa heidän kanssaan, ravistella roolit pois harteilta, ottaa selvää heistä ilman dominoivaa otetta.

  VastaaPoista
 3. Jännittävää. Näitä tapahtuu todella, kannattaa välillä poistua kotoa, että tyypit saavat rauhassa illastaa ja pyöristyä. Malja sinulle & hahmoillesi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Johanna! :) Välillä täältä kuuluu painavaa tallustelua. Arvelen, että ovat nyt einehtineet kunnolla. Raskasmielisinä en halua heitä pitää. (Hyvä ruoka, parempi mieli -ajattelutapaan ei raskasmielisyys onneksi sovi.) Herkullisia kesäpäiviä ja läikkyviä maljoja!

  VastaaPoista