keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Siirtymä

Eilen sain onnellista postia. Nyt on lupa, nyt voi ja saa. On niin kiitollinen olo.

Tänään on hoidettu työasioita, annettu todistuksia ja keltaisia ilmapalloja auringoksi, halattu ja silitelty, hyvästelty hetkeksi ainakin. Pitäisi raivata työpöytä papereista, tyhjentää kassit, arkistoida, käydä läpi lasten pieneksi jääneet vaatteet, siirtää talvivaatteita vinttiin, tehdä tilaa, sitten tarttua teksteihin - sitä odotan. Asia kerrallaan, kaaokseen on totuttu. Tänään mennään koululle, nautitaan karnevaaleista ja väliajan munkkikahveista. Oma kahvinkeitin hajosi aamulla. Niitä ei ole tehty kestämään.

4 kommenttia:

 1. Kaikki asiat eivät kestä, onneksi ne tärkeimmät ja rakkaimmat kyllä, kunhan ymmärretään niitä hoitaa ja huoltaa.
  Onnea uudelle "alulle" !

  VastaaPoista
 2. Onnea - saat jättää taakse ja astua uuteen! Sade tekee ympärillämmekin tilaa uudelle...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Leena. Juu, minulla näemmä vuorottelee tämä tällainen elämä. Panen syrjään joksikin aikaa, käyn toisen kimppuun, palaan sitten taas tai aloitan jotakin ihan uutta.

  Marikki, kyllä vain. Silti on jännää, että tuo opettajuuskin on tavallaan niin osa itseä, ettei osaa ajatella, että se olisi kokonaan minusta pois. Tauolla ehkä. Mutta nyt keskityn yhteen asiaan kerrallaan. Vaikea uskoa, että tämä on totta, että tällaiseen voisi olla oikeus (ja silti mietin, että suurin osa tuttavistani on aina tehnyt vain yhtä työtä kerrallaan, minulla on aina ollut jotakin rinnalla).

  Hippityttö. Kiitos, niin on. Tekee mieli panna hyvä kiertämään. Ihan oikeaa postia on muutenkin niin kiva saada.

  Aurinkopäiviä kaikille!

  VastaaPoista