torstai 5. lokakuuta 2017
Tervetuloa Turun kirjamessuille! Tässä minun ohjelmani:
Su 8.10. klo 10:20-10:50, Agricola-lava. Katja Kaukonen (Lumikadun kertoja), Marianna Kurtto (Tristania) ja Maria Mustranta (Sokeita hetkiä). Haastattelijana Anna-Riikka Carlson.
Su 8.10. klo 11:00-11:30, Kallas-lava. Miksi juuri Eurooppa? Saara Henriksson (Syyskuun jumalat), Katja Kaukonen (Lumikadun kertoja) ja Jani Saxell (Tuomiopäivän karavaani). Haastattelijana Satu-Maria Rastas
Su 8.10. klo 12:45-13:00 Tekstiretriitti (1. kerros, pääsisäänkäynnin liepeillä), jossa luen Lumikadun kertojaa. (Minua ennen ja jälkeeni myös muita kirjailijoita lukemassa omia teoksiaan, suosittelen lämpimästi!)

Tapaamisiin!

Messuilla on esillä useita hienoja uutuusteoksia, niihin kannattaa tarttua ja selata ohjelmistoa vaikka täältä: http://www.kirjamessut.fi/home/ohjelma/.

4 kommenttia:

 1. Niin harmissani kun en pääse. Olisi ollut ihana tavata. Iloista messuilua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Katja, olin tulossa sekä Turkuun että Helsinkiin, mutta sairastuin aika vakavasti ja joulukuun alussa oli leikkaus. Lokakuussa olin vain kauhuissani ja fragile...Laitoin sinut nyt seurantalistalle, että saan vinkit hyviin sarjoihin ja jäihän Lumikadun kertoja minuun ikuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinulla on kaikki nyt hyvin! Voin vain arvata loppuvuoden tunnelmasi. Huh, huh.

   Minulla on nykyään heikohkosti aikaa blogikirjoittamiselle, se on vähän surku. Mutta Krakova (!) kutsuu kesällä, silloin varmaankin viimeistään taas jotakin, vaikka vähän aavistelen, että päällimmäinen tunne on sanaton pakahtuminen.

   Toukokuun valoa, lukemis- ja kukkaisiloja sinulle!

   Poista