keskiviikko 24. elokuuta 2016


Vanhat talot, uusi taivas. Kirja ja kangas. Mennyt aika peilaa kasvojaan kahdesta pienestä ikkunaruudusta. En ole, olen.

10 kommenttia:

 1. Oh miten viehättävä, Kirja ja kangas! Ajatella sitä, miten siellä on kauppaa tehty, oltu ja eletty... kiehtovaa! Kaunis rakennus.

  Onpa kiva kuulla sinusta täällä :) Kauniita elokuun lopun päiviä, lempeää oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Mikä kuhina noiden ikkunoiden takana joskus onkaan käynyt. Kankaita tunnusteltu ja kirjojen sivuja lehteilty (tai ehkä silloin piti avata lehdet paperiveitsellä). Keskimmäinen kuva on putiikin yläkertaa. Olisipa ihana koti (talon selän takana on meri)! Ja katso sitä ullakon ikkunaa, seutua valvova silmä.

   Kiva oli tulla tänne, näihin sanoihin. Pitkä aika viime kerrasta, kyllä. Kesä oli tiivis, paljon tällaisia retkiä. Piti ahnehtia kaamoksen varalle. Kiitos, kun vierailit. Tunnelmallista syksyä!

   Poista
 2. Piti tulla sanomaan ihan samaa: mikä puoti, Kirja ja kangas! Mielikuvitusta kutittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Olen yrittänyt etsiä lisätietoa tuosta putiikista mutta pitänee kysellä paikallisilta. Useita kertoja olen tuossa maisemassa käynyt ja nyt vasta huomasin putiikin. Onneksi kyltit ovat tallella, vaikka muu lienee kadonnut.

   Poista
 3. Hieno yhdistelmä kaupaksi. Minulle täydellinen olisi: Lanka & kirjakauppa, jossa olisi pieni 'teehuone'.
  Mukavaa, että olet tullut takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lankoja ja luettavaa". Ihan tuollaista ei taida olla mutta Turussa Pienessä kirjapuodissa on lisäksi Kahvila 7 pöytää, jossa tarjoillaan myös teetä.

   Poista
 4. Ihmeellinen kerrassaan. Talo, näyteikkunoiden symmetria, kirjat ja kankaat. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan, että tuo paikka on riittävän etäällä kaikesta, jotta on voinut säilyä tuollaisenaan. Muualla olisi ehkä jyrätty jo uuden tieltä.

   Poista
 5. Tuo kuluneisuus. Vain aika osaa tehdä tuollaista kauneutta.

  VastaaPoista