torstai 20. lokakuuta 2011

Odelman ja hiljaisten sielujen seurassa

Odelman kanssa kuljen käsikädessä lokakuussa.

Huomenna perjantaina 21.10.2011 klo klo 13.00 YLE Radio ykkösen Kirjakerhossa teemana "Surrealistinen kieli ja muistin kuvat". Odelman lisäksi tarkasteltavana Silene Lehdon Hän lähti valaiden matkaan, Miki Liukkosen Valkoisia runoja ja Jenni Linturin Isänmaan tähden. Toimittajina Pietari Kylmälä ja Seppo Puttonen, keskustelijoina Vilja-Tuulia Huotarinen ja Mari Mörö. Ohjelma on kuultavissa hetimiten myös netissä.

Olen Helsingin kirjamessuilla WSOY-lavalla torstaina 27.10. klo 13.30 ja klo 16 Takauma-lavalla Ville-Juhani Sutisen (Torni), Anna-Kaari Hakkaraisen (Verkko), Antti Leikkaan (Melominen), Janica Branderin (Lihakuu), Jenni Linturin (Isänmaan tähden), Pia Pesosen (Urho Kekkonen Strasse) ja Iida Rauman (Katoamisten kirja) kanssa. Muiden esikoiskirjailijoiden, uusien lasten- ja nuortenkirjailijoiden sekä konkareiden esiintymisiä kannattaa kurkata messuohjelmasta eli täältä.

J.K. Eilen tuli hieno elokuva Yle Teemalta: Hiljaiset sielut. Katsoitteko? Se on nähtävillä myös täällä. Elokuva tuli uniini, ehkä joskus syntyy myös sanoja.

4 kommenttia:

 1. Voi, yritän kuunnella ohjelman huomenna, kuulostaa mahtavalta.

  Ensi torstaina olen myös messuilla, oma esiintymisaikani on klo 14. Harmittaa, kun periaatteessa minun pitäisi kiirehtiä kotiin hakemaan lapsia päiväkodista, mutta olisi tosi ihanaa nähdä sinut Katja. Katson pystyisinkö järjestämään, että olisin vielä tuolloin paikalla.

  En muuten taaskaan pysty kommentoimaan blogini osoitteella.

  VastaaPoista
 2. Voi Hanna, olisi kyllä tosi kiva nähdä (enkä tarkoita esiintymisten merkeissä)!

  Mikäköhän tuossa kommentoinnissa mättää? Asetuksissani ei ole kyllä mitään estoja.

  (Täällä mahakipu-neiti sylissä, keskittymisvaikeuksia! Terkut häneltä tytöille.)

  VastaaPoista
 3. Joku antoi neuvon, että kannattaa muuttaa sitä kommentointitapaa asetuksissa...?

  Katsotaan onnistuuko tapaaminen torstaina, jos ei, niin yritetään keksiä jotakin mukavaa, vaikka tapaaminen jossakin Tampereella tai tulette koko perhe meille kylään.

  VastaaPoista
 4. Hanna, tulenkin jo ihan ajoissa. WSOY:n oma haastattelu 13.30-14. Ehditään varmaan nähdä. Lähetän spostia sulle, kunhan kerkeän!

  VastaaPoista