maanantai 17. tammikuuta 2011

Supistuksia


Sain tänään tekstini taittoversion. Yhä todemmalta tuntuu sanojen muodonmuutos kirjaksi. Esikoiseni nimi on Odelma, ja siitä löytyy kuvaus esimerkiksi täältä. Seuraavat päivät ovat intensiivistä lähilukua, viimeinen mahdollisuus tehdä korjauksia, ihan pian se syntyy kansineen kaikkineen.

12 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea. Ei tässä muuta osaa sanoa :).

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa sanon kuin Rooibos: onnea!

  Olipa todella kaunis kuvaus kirjasta linkin takana. Pitkästä aikaa jotakin, minkä ehdottomasti haluaa lukea. Kuvauksesta tuli jotenkin mieleen Majgull Axelsson (sori jos nimi tuli väärin). Olet Suomen oma Axelsson? Ihanaa, ja vielä kerran onnea. :)

  VastaaPoista
 3. Olen sanaton ;)
  Odelma on kaunis vanha nimi (tämmöisen etunimiharrastajankin listoilla).
  Odotan suurella mielenkiinnolla.
  Onnea matkaan.
  Olet taitava.
  Osaat.
  Onnea !

  VastaaPoista
 4. Hei onneksi olkoon!!! Ja uusi blogikin!

  VastaaPoista
 5. Minä luin että "kohta se syntyy kynsineen kaikkineen". Sekin on ehkä totta. Odelma on lumoava nimi, vähän niin kuin kudelma.

  Kyllä elät nyt jänniä aikoja, onnea toivotan minäkin, vaikka se kuulostaa jotenkin riittämättömältä.

  p.s. Kutsunko sinua nyt Vuorovedeksi vai Katjaksi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille. <3

  Rooibos, tervetuloa perässä. Pidän peukkuja! :) Muista, että kaikki on mahdollista.

  Hippiehurrey, Axelsson ei ole minulle entuudestaan tuttu, en oikein osaa sanoa, mutta kiitos vertauksesta. Kustannustoimittajani mieleen tuli Cormac McCarthyn Tie ja jossakin kohtaa marginaalia luki Virginia Woolf. Sikäli jänniä, että kummankaan tekstejä en ole lukenut. Kiintoisaa on kuulla, mitä kukakin tekstistä löytää. Minulla ei ole ollut ketään kirjailijaesikuvaa eikä mitään olemassaolevaa teosta mielessä, kun kirjoitin. Toki paljon on alitajuista ja moni kirjailija on ihanteeni.

  Wihtori, hei. Kiitos tsempistä. Sitä tarvitaan kyllä! Minäkin pidän vanhoista nimistä. Jos meillä olisi toinenkin tytär, hän olisi Odelma.

  Johanna, kiitos. Uusi blogi tuli tarpeeseen. Etsin nyt suuntaa. Vielä on sellainen olo, että olen kahlannut kauas veteen ja mietin, lähdenkö uimaan syvemmälle ulapalle vai palaanko rannalle tai ehkä juuri tässä on sittenkin hyvä.

  Marikki, kiitos.

  Lumikko, hei. Hauskasti luit ja totta sekin on. Kynsineen ja hampaineen. Minustakin Odelma on hyvä nimi. Kannessa on huomioitu hyvin se, että termi on myös yleisnimi. Jänniä aikoja, todella. Viimeisen kerran nyt silmäillään ja tehdään korjauksia. Kohta sitten ihan muuta. Odotan sitäkin, että pääsen uuden tekstin pariin. Levottomana se on jo huudellut luokseen ja minä olen ojentanut sille vain vettä ja leipää, sitten kääntänyt selkäni, kun nyt ei oikein muuta voi. Muutin allekirjoitukseni Katjaksi, sitä voit käyttää. :)

  VastaaPoista
 7. Oi onnea kovasti!!!

  Onnea Odelmalle ja sinulle!!!
  Hieno, hieno juttu.

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Celia. :) On tämä minustakin hienoa, ihan unelta tuntuu. Tänä vuonna monen tuttavani unelma toteutuu. Kaikillä unelma liittyy jonkin uuden syntymään: minulla kirja, eräällä lapsi, toisella talo... ja ties mitä muuta vielä kenelläkin.

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Mukavaa, kun olet palannut tuttuun nimeen!
  Blogissani on sinulle (jatkamispaineista vaapaasti) tunnustus :-)!

  VastaaPoista
 10. Minäkin tuon samaisen tunnustuksen sinulle annoin ;) Näin tämä menee. Älä ota paineita !
  Ollaan tai ei olla, vapaata kaikki.

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Marikki ja Leena. Mielelläni osallistun. :)

  VastaaPoista